Lichtmacht, makkelijk ingeschakeld!

Kies voor creativiteit en vakmanschap, kies voor een lichtmatch...

Kan iemand even het licht aandoen?

Zonder licht geen beeld, zonder beeld geen productie, zo simpel is het. In een productie is een goede vormgeving van het licht een must voor het effect van het verhaal. De inhoud van uw productie speelt de hoofdrol bij het bepalen van een passende sfeer.

Met kennis, creativiteit, ervaring, de juiste mensen en middelen staat Lichtmacht met een op maat gemaakt lichtontwerp voor licht met karakter.

Lichtmacht is inmiddels een gevestigde naam in de mediawereld. Onze gedegen ervaring, het creatieve vermogen en gezonde kennis staan al jaren aan de basis van de kwaliteit die wij aan onze projecten toekennen. Onze passie voor het vak, de efficiënte aanpak en ons innovatief vermogen maken het mogelijk om in te spelen op veranderingen in het medialandschap en de ontwikkelingen in de techniek.

Natuurlijk kijken we met gepaste trots naar ons portfolio met producties die wij voor uiteenlopende opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. Maar we blijven ambitieus. Door onze mensen voortdurend op te leiden en te trainen groeit onze multifunctionaliteit en kunnen we naast onze core business licht, ook video- en audiotoepassingen integreren binnen onze dienstverlening. Zo kunnen wij ook in de toekomst met onze eigen specialisten, onze eigen geavanceerde apparatuur en (studio-)faciliteiten onze diensten nog breder toepassen en de lat nog hoger leggen.

Onderscheidend

Lichtmacht is inzetbaar op omvangrijke en op kleinere producties, we bieden mogelijkheden voor uiteenlopende budgetten. Onze kracht van plan- en doelgericht werken staat altijd aan de basis voor het waarborgen van onze eigen (hoge) kwaliteitsnorm. Want als het om kwaliteit gaat, wordt het verschil door de visie en kennis van onze mensen gemaakt.

Benieuwd wat Lichtmacht voor u kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Telefoon: 0294 - 255 711, E-mail: info@lichtmacht.nl

TV, broadcast

Groot-, klein- en midden entertainment. Zowel studio als op locatie.

Film, documentaires

Drama, soap en sitcom. Zowel studio als op locatie.

Theater

Klein- en grootschalige producties. Maatwerk voor ieder podium.

Clips, commercials, bedrijfsfilms

Promotioneel business-to-business en business to consumer.

Festivals, events, beurzen

Verhuur

Verhuur van equipment, complete installaties en professionals.